BITÀCORA EXPEDICIÓ ANTÀRTICA HOMEWARD BOUND 2018· DIA 11

25 de Febrer 2018

Neko Harbour, Andvord Bay

64°50′S 62°33′W

 

Arribem a Danco al canal d’Errera a les 10. Havíem de fer-nos fotos pels sponsors així que ens quedem juntes i vam anar en els dos últims pots. Alicia i Alex en un. Uxua, Adriana i jo en un altre. No em venia de gust pujar a la muntanya amb la resta de la gent. El buc és gran però no hi ha molts espais on poder estar sol.

 

Em vaig quedar al costat de les roques i vaig passar l’excursió amb Tast i Julieta, les líders de l’expedició. Entre les dues portaven el ritme de l’expedició i s’asseguraven que tot fos bé. Eren ben maques “las flacas“. Va ser un bufo d’aire fresc parlar amb elles. Deixar per un moment el coachingLSI4mat a un costat i xerrar una estona.

Quan vaig tornar al vaixell, tenia els peus congelats. Em vaig ficar a la dutxa i gairebé em vaig escaldar els peus amb l’aigua. Vaig decidir pujar a la proa i gaudir de la navegació asseguda en la campana. Purvi va arribar a fer-me companyia, poc després infinitat de balenes van començar a trencar la superfície de l’aigua. Estaven pertot arreu. Greg, com sempre ens mirava divertit des del pont.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *