BITÀCORA EXPEDICIÓ ANTÀRTICA HOMEWARD BOUND 2018· DIA 11

25 de Febrer 2018

Neko Harbour, Andvord Bay

64°50′S 62°33′W

 

Arribem a Danco al canal d’Errera a les 10. Havíem de fer-nos fotos pels sponsors així que ens quedem juntes i vam anar en els dos últims pots. Alicia i Alex en un. Uxua, Adriana i jo en un altre. No em venia de gust pujar a la muntanya amb la resta de la gent. El buc és gran però no hi ha molts espais on poder estar sol.

 

Em vaig quedar al costat de les roques i vaig passar l’excursió amb Tast i Julieta, les líders de l’expedició. Entre les dues portaven el ritme de l’expedició i s’asseguraven que tot fos bé. Eren ben maques “las flacas“. Va ser un bufo d’aire fresc parlar amb elles. Deixar per un moment el coachingLSI4mat a un costat i xerrar una estona.

Quan vaig tornar al vaixell, tenia els peus congelats. Em vaig ficar a la dutxa i gairebé em vaig escaldar els peus amb l’aigua. Vaig decidir pujar a la proa i gaudir de la navegació asseguda en la campana. Purvi va arribar a fer-me companyia, poc després infinitat de balenes van començar a trencar la superfície de l’aigua. Estaven pertot arreu. Greg, com sempre ens mirava divertit des del pont.