BITÀCORA EXPEDICIÓ ANTÀRTICA HOMEWARD BOUND 2018· DIA 14

28 de Febrer 2018

Port Lockroy

64° 49′ 31″ S, 63° 29′ 40″ O

 

Bon dia opòssums, el desdejuni se servirà en 5′.

Quan vaig descobrir que hi havia una oficina de correus en l’Antàrtida ja era massa tar-de. En un gran exercici de previsió havia manat totes les postals des d’Ushuaia, perquè sabia que a la volta no tindria temps de fer-ho. Vaig sentir com si el pit se’m doblegués per dins. No sabia que em passava, però quan Julieta em va preguntar que com estava no vaig poder per menys que posar-me a plorar. Tota aquesta gent que m’havia recolzat i esperava la seva postal podia haver-la rebut des de l’Antàrtida i no des d’Ushuaia si jo no fos una empanada. Julieta em va abrigallar i em deix plorar el disgust mentre intentava fer-me riure.

Ja havíem completat la meitat del viatge. Ens mereixíem guanyat una mica de diversió. Vàrem fer això: